Hol lehet online rádió adásokat hallgatni?

Az online rádió napjaink egyik legjobb találmánya, hiszen az interneten keresztül lehet hallgatni a legkedveltebb rádióadókat. Az olyan rádióadók, mint a myonline radio vagy a Superior rádió, közelebb hozzák hozzánk a kedvenceinket.

Az internet rádió hallgatásához nem szükséges semmilyen felszerelés, csupán egy böngészőt kell elindítani. Ebben meg kell keresni a Superior rádió listáját, majd ott a nekünk tetsző adóra kattintani. Ez lehet a Petőfi Rádió online, a Klubrádió online vagy bármelyik más adás.

Online rádió ingyen

Az online rádió ingyen hallgatható, mert az ehhez szükséges technológiát az internetes cégek biztosítják. Így nem számít, hogy munkában vagyunk, utazunk vagy kirándulunk, kedvenc adóink mindig velünk maradnak, tudhatjuk, hogy mi szól éppen.

A rádióadások lejátszásához erős számítógépre sincs szükség, hiszen mindössze egy mini lejátszó működik az ilyen webhelyeken. Ezeknél csak meg kell nyomni a lejátszás gombot, hogy után már szóljon is a zene vagy a más műsor. Sok helyen a minilejátszó azt is felfedi, hogy éppen mi szólt korábban, ugyanis tartozik hozzá egy lejátszási lista.

Az online rádió hallgatás a fentiek miatt napjaink egyik legkedveltebb elfoglaltságává vált, egyaránt élvezik kicsik és nagyok, életkortól, nemtől vagy lakhelytől függetlenül. Ha ilyen netrádióra van szükségünk, elegendő felkeresni a Superior rádiót, ahol az összes kedvelt magyar adó felsorolásra került.

Hogy mi legyen a választásunk, amikor egy internet rádió oldalon böngészünk? Erre nincs alapszabály, ez csak rajtunk múlik. A rádió online adások között ott vannak a retro rádiók, a 60-as és 70-es évek legnagyobb slágereivel. Más adók a 80-as, 90-es és 2000-es évek legjobb számait játsszák éjjel nappal, megint más állomások pedig a legmodernebb előadókra startoltak rá. Közöttük megtalálható a klasszikus-, a rap-, a diszkó-, a pop-, a techno-, a house-, az rnb, a rock and roll- és a heavy metal zene is. Szerencsére felhozatalban Magyarországnak sem kell szégyenkeznie, így az online rádió kedvelők mindig megtalálják számításukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük