Házirend

Házirend

Az Andrea Mozgásstúdió létesítmény igénybevétele során kérjük kedves Vendégeinket, hogy – a rend biztosítása, a berendezési és felszerelési tárgyak védelme érdekében – a következő szabályokat szíveskedjenek betartani.

1.
A foglalkozások illetve a szolgáltatások csak a vonalkódos belépőkártyával és a kifejezetten arra jogosító érvényes bérlettel vagy egy alkalmas jeggyel látogathatók illetve vehetők igénybe. A bérlet 10 illetve 20 alkalomra szól és a váltás napjától számított 7 illetve 9 hétig vehető igénybe. Ezenkívül havi és fél éves bérletek válthatók. Diák bérletek és diák egy alkalmas jegyek csak 26 éves korig, diákigazolvánnyal válthatók. Korkedvezményes bérletek és egy alkalmas jegyek 55 év fölött válthatók, igazolvány felmutatásával. A 7 illetve 9 hét elteltével a fel nem használt alkalmak meghosszabbíthatók új, azonos típusú bérlet vásárlása esetén, az utolsó bérlet vásárlásának napjától számított 1 éven belül.
2.
A bérletek személyhez kötöttek, egy bérletet csak egy vendég használhat. A bérleten alkalmanként – foglalkozásonként illetve igénybevett szolgáltatásonként – egy alkalom kerül levonásra. Az aerobic foglalkozásoknál minden megkezdett óra számít egy alkalomnak. A testépítésnél az adott nap nyitvatartási ideje alatt megkezdett és még aznap befejezett, a létesítmény első elhagyásáig tartó edzés számít egy alkalomnak. A foglakozások és szolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni.
3.
Az első alkalommal történő belépésnél minden vendég egy ingyenes vonalkódos belépőkártyát kap. A későbbiekben a belépés ezzel a vonalkódos belépőkártyával kezdeményezhető. A vonalkódos belépőkártya megsérülésekor vagy elvesztésekor az első alkalommal még ingyen, a későbbi alkalmakkor 500 Ft befizetése ellenében egy új vonalkódos belépőkártyát állítunk ki, amelyre átírjuk a meglévő alkalmakat, majd töröljük a régi kártyát az adatbázisunkból. A biztonság érdekében a vendég köteles mihamarabb jelezni a kártya sérülését vagy elvesztését!
4.
Öltözőszekrénykulcs a vonalkódos belépőkártya vagy egyéb zálogtárgy leadása ellenében a recepción kapható, amit távozáskor a kulcs visszaszolgáltatása ellenében a vendég visszakap. Egy belépőkártyához csak egy öltözőszekrénykulcs adható. Az öltözőszekrény kulcsának elvesztése esetén 3.000 Ft, azaz háromezer forint zárcsere-díjat köteles megfizetni a vendég. A vendégeknek csak a recepción leadott értéktárgyaikért tudunk felelősséget vállalni! A vállfa a szekrény tartozéka, elvinni tilos!
5.
Az aerobic órarend változtatásának jogát fenntartjuk, az elmaradt órákért felelősséget nem vállalunk.
6.
A nyilvánosan meghirdetett foglalkozási órák elvileg korlátozás nélkül látogathatók, azonban előfordulhat, hogy a termek telítettségei miatt – a színvonalas szolgáltatás és a vendégek érdekében – a foglalkozásokon résztvevők számát korlátozni kényszerülünk.
7.
A vendégek a foglalkozásokat illetve a szolgáltatásokat csak és kizárólag saját felelősségükre vehetik igénybe.
8.
A létesítmény területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kultúrált viselkedés. A létesítmény területén (a közlekedő helyiségek és az iroda kivételével) csak tornacipőben vagy papucsban lehet közlekedni. A tornateremben zokni vagy tornacipő, a zuhanyterekben valamint a szauna előterében papucs használata kötelező. A szauna padokra papucsban vagy piszkos talppal fellépni tilos!
9.
A vendégeknek kötelező a használati tárgyak rendeltetésszerű használata. Az okozott károkért a károkozó kártérítési felelősséggel tartozik. A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, az eszközöket a rendszeresített tárolóhelyére történő visszahelyezéssel köteles hátrahagyni!
10.
A létesítmény területén tilos a dohányozás, a szeszes ital, drogok, narkotikumok, tiltott doppingszerek fogyasztása, valamint tilos olyan tevékenység folytatása, amely az Andrea Mozgásstúdió szolgáltatási tevékenységén kívül esik, jogszabályba vagy törvénybe ütközik, illetve közerkölcsöt sért!
11.
A vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a létesítményt időben elhagyni.
12.
A Házirendben szereplő előírások súlyos vagy folyamatos megszegése esetén a vezetőség a vendéget kizárhatja.
13.
E Házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.
14.
A vendégek a vonalkódos belépőkártya átvételekor elfogadják és tudomásul veszik a Házirendben foglaltakat.

Andrea Mozgásstúdió

Rules

When using the facilities at Andrea Fitness Studio we kindly request you to obey the following rules.

1.
All classes and facilities may be used with a valid bar code entry card or a pass or a drop in ticket. Passes are available for 10 or 20 classes with a validity of 7 or 9 weeks after purchase. You may also avail of our monthly and half-yearly passes. Student tickets and passes are available up to 26 years of age for valid student card holders only. Senior tickets and passes may be purchased above 55 years of age by valid Senior card holders only. Remaining classes on the passes after expiry may be extended by purchasing a new identical pass within a year after the purchase date of the previous pass.
2.
Passes are not transferable. One occasion will be marked on the pass after every class or use of facilities. Every aerobic class you start will be marked on your pass as one occasion. At our body building department every visit will be marked as one occasion once you leave our facilities. All fees and dues shall be paid when entering the facilities.
3.
All our guests will be given a free "bar code entry card" at the first visit. This card will allow you to enter the facilities at your following visits. If this card is lost or damaged, a free replacement card is provided at the first instance but later it will involve an extra charge of 500 HUF. The replacement card will have the same information of the previous one and the old card will be deleted from our database. For safety reasons please notify us of any loss or damage as soon as possible.
4.
Our guests may ask for a locker key by leaving the bar code entry card or other personal items at the reception. This item will be given back once you leave the key at the reception at the end of your visit. Just one locker key belongs to the entry card. In case of loss of key, key holder has to pay 3000 HUF. We can only take responsibility for valuables left at the reception. Please leave the hangers in the lockers.
5.
We keep the right for any changes in our aerobic schedule, we cannot take responsibility for any classes cancelled.
6.
All public classes are at your disposal without any restriction, however, it may occur that we have to limit the number of guests when classes are full.
7.
Guests avail of all facilities at their own risks.
8.
It is required to keep the place tidy, to respect other guests and to follow good manners in the premises. It is obligatory to wear trainers or slippers in our premises (except office and corridors). It is obligatory to wear trainers or socks in the training area, use of slippers in the showers and the ante-rooms in the sauna is mandatory. Don’t step on the sauna benches with your slippers or dirty feet.
9.
Guests must use equipments according to their function. One must pay for any damaged caused. After use guests shall put all equipments back to normal position and back in their storage place.
10.
It is forbidden to smoke or to consume alcohol, drugs or any narcotic or forbidden substances, or to conduct any behavior that is not related to the activities of Andrea Fitness Studio or may interfere any law or regulation or against public code of conduct.
11.
It is required to leave facilities before closing time.
12.
In case of violation of any above Andrea Fitness Studio has the right to exclude guest from membership.
13.
These regulations may be altered or amended by management any time.
14.
Guests accept and agree on all regulations above when taking over the entry card.

Andrea Fitness Studio