Aerobic oktatók

Horváth Ágnes

10 éve aerobikoztam rendszeresen, mikor elhatároztam, hogy szeretnék oktató lenni. 2007-ben szereztem sportoktató végzettséget a Fitness Companynál. Azóta Gymstck, Body Ball és életmód tanácsadó képzéseket is végeztem és rendszeresen veszek részt aerobik rendezvényeken, mert fontos számomra a folyamatos megújulás!

Fitt Body Basic

Alakformáló program, melyet sokéves tapasztalataim alapján dolgoztam ki. Az órák egymásra épülnek, de egy-egy óra felépítésénél külön-külön is a teljességre törekedtem. A bemelegítés után különféle aerobic eszközökkel, változatos gyakorlatokkal dolgoztatjuk át testünk főbb izomcsoportjait, hangsúlyt helyezve a nők számára különösen fontos farizom, hát- hasizmokra.

Gyere el az óráimra, ha szeretnéd rendszeresen, tudatosan formálni tested, vidám hangulatban, jó zene mellett!

Zsírégető köredzés óra

Bemelegítés után egy-egy körön belül dinamikus cardio rész (step lépcsőn és talajon egyszerű, könnyen követhető alaplépés kombinációk) és erősítő gyakorlatok (kar, hátizmok, hasizom formálás) váltják egymást. Az óra zsírégető hatású és az állóképességet is fejleszti.

Vargáné Bacsó Krisztina

  • Aerobic oktatói tanfolyam (1998)
  • Testnevelési Egyetem - Aerobic okatói szak (2004-2005)
  • Testnevelési Egyetem - Fitness és testépítő szak (2008-2009)

1998 óta tartok aerobic órákat, az Andrea Mozgásstúdióban 2005 óta vagyok.

Alakformáló fitness óra

Az alakformáló óráimon külön testrészeket dolgoztatunk meg, hasizom és kargyakorlatokat mindig alkalmazunk. Segédeszközként steppadot, súlyzót, labdát használunk. Egyszerű, jól követhető az óra, kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Zsírégető step óra

A step órák növelik az erő és az ellenálló képességet. Egy vagy akár több steppadot használunk, a koreográfia jól követhető, az egyszerűbb lépésektől haladunk a nehezebbek felé. Zsírégető hatású, fogyni vágyóknak ideális, illetve azoknak, akik jó kondíciót szeretnének.